Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (2.63 secunde)
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Impozitul datorat de craioveni pentru autovehicule de teren de productie interna, cu masa de pâna la 12 tone, se mareste din acest an, ca efect al unei ordonante emise de guvern în iunie anul trecut.
Alexandru Ceaus este colectionar de obiecte vechi de foarte multi ani.
O piatra funerara datand din anul 200 dupa Hristos a fost descoperita in adancurile Dunarii, in apropiere de Hidrocentrala de la Portile de Fier. Obiectul de o importanta deosebita pentru arheologi a vazut lumina zilei datorita lucrarilor periodice de dragare a fluviului.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Marile companii din Craiova se întrec în acordarea de prime salariatilor, asa cum sunt prevazute în contractele colective de munca.
Exista multe automobile fascinante care pot fi cumparate, insa designul spectaculos, performantele demne de invidiat si seria limitata de numai 11 exemplare fac din Novitec TuLesto una dintre cele mai exclusiviste masini din lume.
Conform legendelor, ele ar fi aparut acolo undeva intre anii 600 si 1.000 e.n., pe plan local fiind denumite Las Bolas (Bilele), dar partea proasta din punctul de vedere al studierii lor este faptul ca nu exista nici un fel de dovezi scrise ale civilizatiei care le-a realizat.
De ce sunt periculoase trigliceridele Trigliceridele, un tip de lipide (grasimi) existente in fluxul sanguin, sunt un indicator important al sanatatii cardiace. Nivelul ridicat al trigliceridelor poate insemna, asadar, un risc crescut de imbolnavire a inimii, precum si al dezvoltarii altor boli asociate cu un stil de viata nesanatos.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Sute de afise, bannere, mash-uri si panouri cu figurile candidatilor la alegerile locale din 1 iunie au împânzit Craiova în prima zi a campaniei electorale.
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri.
Banca Comerciala Romana va atrage de pe piata internationala 400 de milioane de dolari printr-un credit sindicalizat. Jumatate din suma urmeaza sa fie utilizata pentru rambursarea anticipata a unui imprumut similar de 200 de milioane de dolari contractat anul trecut.
Conform ultimelor declaratii ale ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, taxele si impozitele majorate ar trebui sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2006. Mai trebuie spus ca, dupa ce aceasta ordonanta va fi adoptata, MFP va trebui sa elaboreze si norme de aplicare.
Piata automobilelor second hand va fi afectata de noile taxe propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP). Acest lucru se va intampla doar daca proiectul ordonantei de urgenta care cuprinde majorarea mai multor taxe si impozite nu va suferi modificari dupa ce va fi supus dezbaterii publice.
Operatorii de transport privat sau soferii de maxi-taxi vor scoate mai putini bani din buzunar in cazul in care vor fi prinsi ca au incalcat anumite prevederi din regulamentul de organizare si desfasurare a serviciului regulat de transport public local de calatori in municipiul Galati.
Tinerii care vor spune "da" in fata ofiterului starii civile vor primi, incepand cu 1 ianuarie 2007, "un cadou" de la stat in valoare de 200 de euro.
Proprietarii de case, de masini si cei care joaca la Bursa vor plati taxe si impozite mai mari la bugetul statului, incepand cu 1 ianuarie 2007.
Daca pana acum privatizarea Electroputere s-a prelungit la nesfarsit din lipsa cumparatorilor, societatea craioveana se vede pusa in prezent in dificultate de nivelul mare al datoriilor acumulate catre bugetul de stat si catre institutii ale statului.
google-analytics.com